Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborna pasta, pachnąca delikatnie czosnkiem i bazylią. Rozkosz dla podniebienia.
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1001
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2913
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1001
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2913
Składniki
Awokado przekroić wzdłuż. Wyjąć pestkę. Miąższ przełożyć do salaterki i skropić sokiem z cytryny. Dodać ser fata i dokładnie rozetrzeć. Dodać ząbek czosnku przeciśnięty przez praskę, posiekane drobniutko listki bazylii i szczyptę białego pieprzu. Dokładnie wymieszać. Dodać sól, ale niekoniecznie bo ser feta jest słony. Pastę podawać ze świeżym pieczywem, albo na liściu sałaty tym którzy nie jedzą chleba. Smacznego