Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborna pasta, pachnąca delikatnie czosnkiem i bazylią. Rozkosz dla podniebienia.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 80
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 952
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2847
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 80
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 952
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2847
Składniki
Awokado przekroić wzdłuż. Wyjąć pestkę. Miąższ przełożyć do salaterki i skropić sokiem z cytryny. Dodać ser fata i dokładnie rozetrzeć. Dodać ząbek czosnku przeciśnięty przez praskę, posiekane drobniutko listki bazylii i szczyptę białego pieprzu. Dokładnie wymieszać. Dodać sól, ale niekoniecznie bo ser feta jest słony. Pastę podawać ze świeżym pieczywem, albo na liściu sałaty tym którzy nie jedzą chleba. Smacznego