Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborna pasta, pachnąca delikatnie czosnkiem i bazylią. Rozkosz dla podniebienia.
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35858
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1250
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1774
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35858
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1250
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1774
        
        
                Składniki
Awokado przekroić wzdłuż. Wyjąć pestkę. Miąższ przełożyć do salaterki i skropić sokiem z cytryny. Dodać ser fata i dokładnie rozetrzeć. Dodać ząbek czosnku przeciśnięty przez praskę, posiekane drobniutko listki bazylii i szczyptę białego pieprzu. Dokładnie wymieszać. Dodać sól, ale niekoniecznie bo ser feta jest słony. Pastę podawać ze świeżym pieczywem, albo na liściu sałaty tym którzy nie jedzą chleba. Smacznego