Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19331
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13073
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1726
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232190
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19331
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13073
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1726
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232190
Składniki
1. Ugotowaną białą fasolę wrzucić na rozgrzaną oliwę wraz z suchymi przyprawami i podsmażyć chwilę. Pod koniec smażenia dodać niedużo sosu sojowego (tutaj bezglutenowy). 2. Fasolę przełożyć do miski i dokładnie rozgnieść widelcem lub blenderem ręcznym razem z awokado. 3. Gotowe kanapki posypać drobno posiekaną natką pietruszki.