Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4109
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 73411
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 552
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15632
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4109
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 73411
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 552
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15632
Składniki
1. Ugotowaną białą fasolę wrzucić na rozgrzaną oliwę wraz z suchymi przyprawami i podsmażyć chwilę. Pod koniec smażenia dodać niedużo sosu sojowego (tutaj bezglutenowy). 2. Fasolę przełożyć do miski i dokładnie rozgnieść widelcem lub blenderem ręcznym razem z awokado. 3. Gotowe kanapki posypać drobno posiekaną natką pietruszki.