Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taka pasta do idealny dodatek do pieczywa na lekkie, nie tylko wiosenne, śniadanie.
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 753
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22787
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15186
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4900
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45666
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 753
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22787
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15186
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4900
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45666
Składniki
Z rzodkiewek odkroić końcówki, umyć, a następnie pokroić w drobną kostkę. Szczypiorek umyć i posiekać. Twaróg rozgnieść widelcem, a następnie wymieszać ze śmietaną na w miarę gładką masę. Dodać szczypiorek i rzodkiewkę. Przyprawić solą oraz pieprzem i wymieszać.