Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taka pasta do idealny dodatek do pieczywa na lekkie, nie tylko wiosenne, śniadanie.
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 16
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18511
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7070
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30649
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 16
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18511
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7070
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30649
Składniki
Z rzodkiewek odkroić końcówki, umyć, a następnie pokroić w drobną kostkę. Szczypiorek umyć i posiekać. Twaróg rozgnieść widelcem, a następnie wymieszać ze śmietaną na w miarę gładką masę. Dodać szczypiorek i rzodkiewkę. Przyprawić solą oraz pieprzem i wymieszać.