Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam pyszne smarowidło do pieczywa na kolację lub śniadanie:)
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 42
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 101
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10327
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 108
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 979
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 42
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 101
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10327
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 108
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 979
Składniki
Ugotowany bób obrać z łupinki i zblendować. Cebulkę i papryczkę pokroić w kostkę. Dać przeciśnięty przez praskę czosnek. Dodać bryndzę. Wymieszać z masłem i majonezem,doprawić solą do smaku.
Smacznego życzę!