Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka pasta dla tych, którzy lubią połączenie ryby z jajami, polecam ;)
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6447
Ucierane ciasto na oleju robi się bardzo szybko. Można do niego używać różnyc...
Odsłon: 114878
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6447
Ucierane ciasto na oleju robi się bardzo szybko. Można do niego używać różnyc...
Odsłon: 114878
Składniki
Łososia w oleju rozdrobnić (nadmiar oleju można wylać), dodać drobno pokrojone jajo ugotowane na twardo, przyprawy i majonez. Całość dokładnie wymieszać. Na wierzch dodać startą na drobnych oczkach rzodkiewkę. Smacznego!