Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i szybka w wykonaniu pasta na kanapki.
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1277
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 254
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1277
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 254
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Składniki
Jajka gotujemy na twardo i obieramy ze skorupek. Makrelę obieramy. Makrelę, jajka, twaróg, ogórki, i kilka gałązek zielonej cebulki wrzucamy do rozdrabniacza. Dokładnie rozdrabniamy. Przekładamy do miseczki, dodajemy musztardę i doprawiamy solą oraz ewentualnie pieprzem. Jeśli użyjemy korniszonów z chilli, wtedy już raczej nie trzeba pieprzyć.
Smarujemy kanapki, posypujemy pozostałą cebulką i zajadamy. SMACZNEGO:)