Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i szybka w wykonaniu pasta na kanapki.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 143
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4328
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11746
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6715
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5558
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13836
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 143
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4328
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11746
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6715
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5558
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13836
Składniki
Jajka gotujemy na twardo i obieramy ze skorupek. Makrelę obieramy. Makrelę, jajka, twaróg, ogórki, i kilka gałązek zielonej cebulki wrzucamy do rozdrabniacza. Dokładnie rozdrabniamy. Przekładamy do miseczki, dodajemy musztardę i doprawiamy solą oraz ewentualnie pieprzem. Jeśli użyjemy korniszonów z chilli, wtedy już raczej nie trzeba pieprzyć.
Smarujemy kanapki, posypujemy pozostałą cebulką i zajadamy. SMACZNEGO:)