Śniadania Przepis na:
Przepisów i artykułów: 868 Ocena: 18459
Dodano: 21.02.2021
Odsłon: 979
1-2 os. | 15 min | łatwe | tanie |
Makrelę obrać z ości,pognieść widelcem razem z twaogiem.
Dodać drobno pokrojony czosnek niedzwiedzi ,dodać przyprawy,jogurt i wymieszać.
Smacznego życzę!
Na skróty
Komentarze do przepisu (4)

konhambos 22 lutegoZgłoś do usunięcia
Kiedy bylam w szkole podstawowej bardzo bardzo dawno temu, pierwsza pasta, która zrobilam na zajeciach, których nazwy juz nie pamietam, byla pasta z wedzona makrela i twarogiem. Ten smak pozostal mi w pamieci do dzis i czesto robie pasty tego typu z dodatkami, czosnek niedziwedzi to doskonaly pomysl, na który jeszcze nigdy nie wpadlam :) Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

fafiatko 21 lutegoZgłoś do usunięcia
Ale smakowita pasta! musze w koncu wyprobowac polaczenia twarogu z rybą wedzona! Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz