Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta z makreli i czosnku niedzwiedziego.

Pasta z makreli i czosnku niedzwiedziego.

Autor:

Przepisów i artykułów: 868 Ocena: 18459

Dodano:

Odsłon: 979

Pyszny i zdrowy dodatek do pieczywa.Serdecznie polecam:)

Składniki

  • twaróg półtłusty 250g
  • pęczek czosnku niedzwiedziego
  • 1/2 małej makreli wędzonej
  • Sól ,pieprz
  • jogurt naturalny 150-200ml
1-2 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Pasta z makreli i czosnku niedzwiedziego.

Przygotowanie

  1. Makrelę obrać z ości,pognieść widelcem razem z twaogiem.
    Dodać drobno pokrojony czosnek niedzwiedzi ,dodać przyprawy,jogurt i wymieszać.


    Smacznego życzę!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

konhambos 22 lutego Kiedy bylam w szkole podstawowej bardzo bardzo dawno temu, pierwsza pasta, która zrobilam na zajeciach, których nazwy juz nie pamietam, byla pasta z wedzona makrela i twarogiem. Ten smak pozostal mi w pamieci do dzis i czesto robie pasty tego typu z dodatkami, czosnek niedziwedzi to doskonaly pomysl, na który jeszcze nigdy nie wpadlam :) Odpowiedzi: 1 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

fafiatko 21 lutego Ale smakowita pasta! musze w koncu wyprobowac polaczenia twarogu z rybą wedzona! Odpowiedzi: 1 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń