Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam chyba wszystkie pasty kanapkowe, ale szczególnie te rybne, które świetnie sprawdzą się nie tylko jako smarowidło na kanapki, ale też jako nadzienie do rollsów z tortilli czy dip do warzyw. Ta pasta z makreli jest nie tylko pyszna, ale także zdrowa, więc świetnie sprawdzi się dla osób będących na diecie.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8147
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 405
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8147
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 405
Składniki
Jajka zetrzeć na tarce na dużych oczkach.
Dodać makrelę, cebulę i ogórki pokrojone w drobną kostkę, szczypiorek, kiełki i sos sriracha. Doprawić do smaku solą.