Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam chyba wszystkie pasty kanapkowe, ale szczególnie te rybne, które świetnie sprawdzą się nie tylko jako smarowidło na kanapki, ale też jako nadzienie do rollsów z tortilli czy dip do warzyw. Ta pasta z makreli jest nie tylko pyszna, ale także zdrowa, więc świetnie sprawdzi się dla osób będących na diecie.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1307
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 905
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1448
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1307
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 905
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1448
Składniki
Jajka zetrzeć na tarce na dużych oczkach.
Dodać makrelę, cebulę i ogórki pokrojone w drobną kostkę, szczypiorek, kiełki i sos sriracha. Doprawić do smaku solą.