Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa i bardzo smaczna pasta:)
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 319
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 254
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski...
Odsłon: 181
Sernik przygotowałam z przepisu KORAL - oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 755
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 319
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 254
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski...
Odsłon: 181
Sernik przygotowałam z przepisu KORAL - oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 755
Składniki
Do miski wrzucić obraną makrelę z ości,odcedzoną z wody kukurydzę. Pora i ogórka drobno pokroić. Z papryczki usunąć nasionka i drobniutko posiekać. Dodać majonez,jogurt oraz posolić do smaku.Makrelę rozgnieść widelcem. Zamieszać i odstawić do lodówki na pól godz.
Smacznego życzę!