Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa i bardzo smaczna pasta:)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 85
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 85
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
Składniki
Do miski wrzucić obraną makrelę z ości,odcedzoną z wody kukurydzę. Pora i ogórka drobno pokroić. Z papryczki usunąć nasionka i drobniutko posiekać. Dodać majonez,jogurt oraz posolić do smaku.Makrelę rozgnieść widelcem. Zamieszać i odstawić do lodówki na pól godz.
Smacznego życzę!