Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta z makreli wędzonej

Pasta z makreli wędzonej

Autor:

Przepisów i artykułów: 241 Ocena: 11779

Dodano:

Odsłon: 99

Pasta z makreli wędzonej

Składniki

  • Makrela wędzona 1 sztuka
  • Ogórek kiszony 3
  • Jajka 2
  • Koperek posiekany łyżka
  • Majonez płaska łyżka
  • Pieprz
  • Opcjonalnie łyżeczka ketchupu
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Pasta z makreli wędzonej

Przygotowanie

  1. Jajka ugotować na twardo. Makrele obrać ze skóry i rozdrobnić bez ości. Zetrzeć ogórki ze skórą oraz jajka na tarce jarzynowej. Dodać posiekany koperek, majonez. Na koniec doprawić pieprzem Smacznego!

Twoje notatki do przepisu

Wideo do przepisu:

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń