Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiejsza propozycja to kanapkowa pasta z wędzonej makreli z dodatkiem chrzanu, dressingu jogurtowego, warzyw i kurkumy. Pasta idealnie sprawdzi się na pożywne oraz smakowite śniadanie, ale świetnie sprawdzi się także jako farsz do jajek. Smacznie polecam :)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5029
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13572
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5881
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7651
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5029
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13572
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5881
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7651
Składniki
Jajko gotujemy na twardo i studzimy. Makrelę oczyszczamy ze skóry oraz ości i przekładamy do miseczki. Cebulkę, ogórek kiszony oraz jajko kroimy w drobną kosteczkę. Wszystkie pokrojone składniki dodajemy do makreli wraz z kurkumą, koperkiem, chrzanem, miodem oraz dressingiem jogurtowym i dokładnie mieszamy. Całość doprawiamy solą oraz świeżo zmielonym pieprzem. Życzę smacznego! :)