Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiejsza propozycja to kanapkowa pasta z wędzonej makreli z dodatkiem chrzanu, dressingu jogurtowego, warzyw i kurkumy. Pasta idealnie sprawdzi się na pożywne oraz smakowite śniadanie, ale świetnie sprawdzi się także jako farsz do jajek. Smacznie polecam :)
Papryka pieczona z cebulą może być spożyta na mnóstwo sposobów: od podania ja...
Odsłon: 133
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1600
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 348
Papryka pieczona z cebulą może być spożyta na mnóstwo sposobów: od podania ja...
Odsłon: 133
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1600
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 348
Składniki
Jajko gotujemy na twardo i studzimy. Makrelę oczyszczamy ze skóry oraz ości i przekładamy do miseczki. Cebulkę, ogórek kiszony oraz jajko kroimy w drobną kosteczkę. Wszystkie pokrojone składniki dodajemy do makreli wraz z kurkumą, koperkiem, chrzanem, miodem oraz dressingiem jogurtowym i dokładnie mieszamy. Całość doprawiamy solą oraz świeżo zmielonym pieprzem. Życzę smacznego! :)