Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiejsza propozycja to kanapkowa pasta z wędzonej makreli z dodatkiem chrzanu, dressingu jogurtowego, warzyw i kurkumy. Pasta idealnie sprawdzi się na pożywne oraz smakowite śniadanie, ale świetnie sprawdzi się także jako farsz do jajek. Smacznie polecam :)
Deser albo słodkie, ciepłe śniadanie z ciasta filo, twarogu i brzoskwiń. Masł...
Odsłon: 34
Smaczne domowe lody truskawkowe. Pokochają małe i duże łasuchy.
Odsłon: 91
Deser albo słodkie, ciepłe śniadanie z ciasta filo, twarogu i brzoskwiń. Masł...
Odsłon: 34
Smaczne domowe lody truskawkowe. Pokochają małe i duże łasuchy.
Odsłon: 91
Składniki
Jajko gotujemy na twardo i studzimy. Makrelę oczyszczamy ze skóry oraz ości i przekładamy do miseczki. Cebulkę, ogórek kiszony oraz jajko kroimy w drobną kosteczkę. Wszystkie pokrojone składniki dodajemy do makreli wraz z kurkumą, koperkiem, chrzanem, miodem oraz dressingiem jogurtowym i dokładnie mieszamy. Całość doprawiamy solą oraz świeżo zmielonym pieprzem. Życzę smacznego! :)