Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiejsza propozycja to kanapkowa pasta z wędzonej makreli z dodatkiem chrzanu, dressingu jogurtowego, warzyw i kurkumy. Pasta idealnie sprawdzi się na pożywne oraz smakowite śniadanie, ale świetnie sprawdzi się także jako farsz do jajek. Smacznie polecam :)
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44597
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 181940
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 180
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44597
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 181940
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 180
Składniki
Jajko gotujemy na twardo i studzimy. Makrelę oczyszczamy ze skóry oraz ości i przekładamy do miseczki. Cebulkę, ogórek kiszony oraz jajko kroimy w drobną kosteczkę. Wszystkie pokrojone składniki dodajemy do makreli wraz z kurkumą, koperkiem, chrzanem, miodem oraz dressingiem jogurtowym i dokładnie mieszamy. Całość doprawiamy solą oraz świeżo zmielonym pieprzem. Życzę smacznego! :)