Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10470
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336800
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4431
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424015
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10470
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336800
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4431
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424015
Składniki
Soczewicę zalać wodą i pozostawić na noc. Następnego dnia kilkakrotnie wypłukać i ugotować. Ugotować al dente. Poczekać aż ostygnie.
Do soczewicy dodajemy: pokrojone jajka i szczypiorek, startą cebulę i czosnek oraz surowe jajka i olej.
Masę wymieszać. Doprawić: solą, pieprzem, majerankiem i lubczykiem.
Przełożyć na patelnię. Smażyć około 15 minut.
Pastę można jeść zarówno na ciepło i zimno.