Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta z tofu i karpia wędzonego

Pasta z tofu i karpia wędzonego

Autor:

Przepisów i artykułów: 2124 Ocena: 47395

Dodano:

Odsłon: 115

Niektórzy nie lubią twarogu, a pomyśleliśmy o paście do kanapek, dlatego idealnym substytutem będzie tofu. Przejmuje ono smaki dominujące i uzupełnia białko w naszej diecie. Cudowny smak i zapach wędzonego karpia idealnie komponuje się z pieczywem.

Składniki

  • 250 g tofu
  • 100 g wędzonego karpia
  • szczypiorek
  • 4 łyżki oleju z pestek winogron
  • 1 łyżeczka majonezu
  • sól, pieprz
5-6 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Z ryby usuwamy ości mielimy razem z tofu.
    Dolewamy olej, dodajemy majonez, posiekany szczypior, mieszamy i doprawiamy solą oraz pieprzem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (7)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń