Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z tuńczyka z domową bagietką mniam, dla nas rewelacja szybciej znikała niż ja przygotowywałam bagietki :)
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 179
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 147
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 793
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 179
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 147
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 793
Składniki
Ugotowane jajka siekamy dodajemy pieczarki, serek topiony oraz odsączonego tuńczyka. Ja dałam jeszcze 2 łyżki marchewki z cebulą ze słoiczka od pieczarek marynowanych. Wszystko razem miksujemy blenderem na gładką masę, możemy dodać posiekany szczypiorek. Podajemy ze świeżym pieczywem. SMACZNEGO