Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z tuńczyka z domową bagietką mniam, dla nas rewelacja szybciej znikała niż ja przygotowywałam bagietki :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7763
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 259
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2867
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 567
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7763
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 259
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2867
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 567
Składniki
Ugotowane jajka siekamy dodajemy pieczarki, serek topiony oraz odsączonego tuńczyka. Ja dałam jeszcze 2 łyżki marchewki z cebulą ze słoiczka od pieczarek marynowanych. Wszystko razem miksujemy blenderem na gładką masę, możemy dodać posiekany szczypiorek. Podajemy ze świeżym pieczywem. SMACZNEGO