Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z tuńczyka z domową bagietką mniam, dla nas rewelacja szybciej znikała niż ja przygotowywałam bagietki :)
Polecam.
Odsłon: 1268
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1667
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1145
Polecam.
Odsłon: 1268
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1667
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1145
Składniki
Ugotowane jajka siekamy dodajemy pieczarki, serek topiony oraz odsączonego tuńczyka. Ja dałam jeszcze 2 łyżki marchewki z cebulą ze słoiczka od pieczarek marynowanych. Wszystko razem miksujemy blenderem na gładką masę, możemy dodać posiekany szczypiorek. Podajemy ze świeżym pieczywem. SMACZNEGO