Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta z tuńczyka.

Pasta z tuńczyka.

Autor:

Przepisów i artykułów: 241 Ocena: 8646

Dodano:

Odsłon: 11823

Pasta z tuńczyka z domową bagietką mniam, dla nas rewelacja szybciej znikała niż ja przygotowywałam bagietki :)

Składniki

  • puszka tuńczyka w sosie własnym 185 g
  • serek topiony 100 g
  • 2 jajka ugotowane na twardo
  • kilka pieczarek marynowanych 6 sztuk
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Pasta z tuńczyka.

Przygotowanie

  1. Ugotowane jajka siekamy dodajemy pieczarki, serek topiony oraz odsączonego tuńczyka. Ja dałam jeszcze 2 łyżki marchewki z cebulą ze słoiczka od pieczarek marynowanych.
    Wszystko razem miksujemy blenderem na gładką masę, możemy dodać posiekany szczypiorek.
    Podajemy ze świeżym pieczywem.

    SMACZNEGO

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Futka 25 lutego 2015 Uwielbiam takie pasty :) Twoja prezentuje się wyśmienicie :)

5 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń