Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i łatwa w wykonaniu pasta z tuńczyka, a jednocześnie bardzo smaczna i sycąca.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8463
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2963
Polecam.
Odsłon: 1715
Polecam.
Odsłon: 495
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8463
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2963
Polecam.
Odsłon: 1715
Polecam.
Odsłon: 495
Składniki
Do odcedzonego tuńczyka dodajemy posiekaną szalotkę i bazylię, dodajemy koncentrat pomidorowy. Wszystko razem mieszamy. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Podajemy ze świeżym pieczywem lub kromkami grzanek chlebowych.