Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i łatwa w wykonaniu pasta z tuńczyka, a jednocześnie bardzo smaczna i sycąca.
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 250
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1191
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1241
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13371
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 250
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1191
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1241
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13371
Składniki
Do odcedzonego tuńczyka dodajemy posiekaną szalotkę i bazylię, dodajemy koncentrat pomidorowy. Wszystko razem mieszamy. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Podajemy ze świeżym pieczywem lub kromkami grzanek chlebowych.