Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i łatwa w wykonaniu pasta z tuńczyka, a jednocześnie bardzo smaczna i sycąca.
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2771
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1290
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 743
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 90
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2771
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1290
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 743
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 90
Składniki
Do odcedzonego tuńczyka dodajemy posiekaną szalotkę i bazylię, dodajemy koncentrat pomidorowy. Wszystko razem mieszamy. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Podajemy ze świeżym pieczywem lub kromkami grzanek chlebowych.