Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma to jak smarowidło do pieczywa domowej roboty. Polecam prostą i zdrową pastę z twarogu i szprotek. Jeśli lubicie takie połączenie, zachęcam do zrobienia:-) Nam najbardziej smakuje z ogórkiem kiszonym.
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 216
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34119
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 515
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 3440
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 216
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34119
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 515
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 3440
Składniki
Twaróg przełożyć do większej miski i rozdrobnić go widelcem. Szprotki odsączyć z oleju, dodać do miski i rozdrobnić je z twarogiem. Szczypiorek umyć i pokroić drobno. Do miski dodać kwaśną śmietanę lub jogurt, pokrojony szczypiorek i wymieszać. Na koniec doprawić solą i pieprzem według uznania, wymieszać i pasta gotowa! Smacznego!