Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta z twarogu i tuńczyka

Pasta z twarogu i tuńczyka

Autor:

Przepisów i artykułów: 790 Ocena: 49417

Dodano:

Odsłon: 3692

Wersja dietetyczna.

Składniki

  • ser biały chudy 25 dkg
  • pół cebuli
  • pół zielonej papryki
  • kilka rzodkiewek
  • 2 łyżki jogurtu naturalnego
  • tuńczyk w sosie własnym 2 łyżki
  • sól, pieprz, mielona słodka papryka
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Pasta z twarogu i tuńczyka

Przygotowanie

  1. Ser rozgnieść w miseczce, dodać pokrojoną cebulę, paprykę, rzodkiewkę, tuńczyka i jogurt. Wymieszać, przyprawić do smaku. Podawać z pieczywem razowym.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń