Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, prosta, w sam raz na śniadanie, bądź kolację :)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13548
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 877
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13548
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 877
Składniki
Rybę obieramy dokładnie z ości i przekładamy do miseczki. W między czasie gotujemy na twardo dwa jajka. Marchewkę ścieramy na tarce o drobniutkich oczkach i dodajemy do ryby. Ogórka kiszonego i jajka siekamy w drobną kostkę i dodajemy do ryby. Doprawiamy świeżo zmielonym pieprzem i mieszamy z majonezem. Najlepiej smakuje ze świeżym chlebkiem z masłem:)