Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta z wędzonej makreli

Pasta z wędzonej makreli

Autor:

Przepisów i artykułów: 42 Ocena: 1817

Dodano:

Odsłon: 8728

Pyszna, prosta, w sam raz na śniadanie, bądź kolację :)

Składniki

  • Wędzona makrela, 1 szt
  • Marchewka, 1 szt
  • Jajka, 2 szt
  • Ogórek kiszony, 1 szt
  • Majonez
1-2 os. 15 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Pasta z wędzonej makreli

Przygotowanie

  1. Rybę obieramy dokładnie z ości i przekładamy do miseczki. W między czasie gotujemy na twardo dwa jajka.
    Marchewkę ścieramy na tarce o drobniutkich oczkach i dodajemy do ryby. Ogórka kiszonego i jajka siekamy w drobną kostkę i dodajemy do ryby. Doprawiamy świeżo zmielonym pieprzem i mieszamy z majonezem.
    Najlepiej smakuje ze świeżym chlebkiem z masłem:)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Konto usunięte 13 czerwca 2013 Pasty z ryb to samo zdrowie i wszystkie dodatki są mile widziane - Twoja jest super :)

39 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

maluszekk 13 czerwca 2013 Coś w sam raz dla mnie, uwielbiam rybki pod każdą postacią :)

41 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

maxymil 13 czerwca 2013 pychotka ,ja nie daje marchewki tylko kiszonego ogórka,pieczarki konserwowe,jajko i cebule lub szczypiorek ,tak jak napisałaś na świeżym pieczywku rewelacja.

41 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń