Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pasta z ryby wędzonej, do chleba.
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 212
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20287
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 212
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20287
Składniki
Rybę otworzyć, wyjąć oście.Mięso rozdrobnić, uważając na małe oście.Cebulę pokroić w drobną kostkę.
Dodać olej, sól, pieprz,cebulę i rozetrzeć widelcem. Podawać z pieczywem. Można wzbogacić pastę, dodając rozdrobnione jajko na twardo i startego kiszonego ogórka.