Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pasta z ryby wędzonej, do chleba.
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6197
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 171
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6197
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 171
Składniki
Rybę otworzyć, wyjąć oście.Mięso rozdrobnić, uważając na małe oście.Cebulę pokroić w drobną kostkę.
Dodać olej, sól, pieprz,cebulę i rozetrzeć widelcem. Podawać z pieczywem. Można wzbogacić pastę, dodając rozdrobnione jajko na twardo i startego kiszonego ogórka.