Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pasta z ryby wędzonej, do chleba.
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 38
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 335
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 38
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 335
Składniki
Rybę otworzyć, wyjąć oście.Mięso rozdrobnić, uważając na małe oście.Cebulę pokroić w drobną kostkę.
Dodać olej, sól, pieprz,cebulę i rozetrzeć widelcem. Podawać z pieczywem. Można wzbogacić pastę, dodając rozdrobnione jajko na twardo i startego kiszonego ogórka.