Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś na śniadanie przygotowałam ulubioną przez moich najbliższych pastę z wędzonej makreli.
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 212
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20287
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 212
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20287
Składniki
Rybę obieram ze skóry i pozbawiam ości.Przekładam do miski. Dodaję twaróg i wszystko rozdrabniam widelcem lub blenderem.
Cebulkę kroję w drobną kosteczkę dodaję do ryby.Wszystko mieszam.Przyprawiam pieprzem, papryką ostrą daję koncentrat pomidorowy .Jeszcze raz wszystko dokładnie mieszam .Posypuję posiekaną zieleniną.Odstawiam do lodówki aby smaki się przegryzły.