Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś na śniadanie przygotowałam ulubioną przez moich najbliższych pastę z wędzonej makreli.
Moja rodzina bardzo lubi kruche ciasta. Pleśniak z powidłami cieszy się zawsz...
Odsłon: 18150
Moja rodzina bardzo lubi kruche ciasta. Pleśniak z powidłami cieszy się zawsz...
Odsłon: 18150
Składniki
Rybę obieram ze skóry i pozbawiam ości.Przekładam do miski. Dodaję twaróg i wszystko rozdrabniam widelcem lub blenderem.
Cebulkę kroję w drobną kosteczkę dodaję do ryby.Wszystko mieszam.Przyprawiam pieprzem, papryką ostrą daję koncentrat pomidorowy .Jeszcze raz wszystko dokładnie mieszam .Posypuję posiekaną zieleniną.Odstawiam do lodówki aby smaki się przegryzły.