Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie chrzanowych serków z makrelą dało świetny lekko zaostrzony smak,polecam:)
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 816
Połączenie polskich faworków (chrustu) i hiszpańskich churrosów – cienkie, sm...
Odsłon: 51
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2048
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 816
Połączenie polskich faworków (chrustu) i hiszpańskich churrosów – cienkie, sm...
Odsłon: 51
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2048
Składniki
Obraną makrelę z ości dać do miski. Dodać serki,posiekaną natkę,cebulkę i papryczkę. Dodać śmietanę i jeśli chcemy bardziej ostry chrzanowy smak łyżkę chrzanu. Makrelę rozdrobnić widelcem,wszystko wymieszać doprawić solą do smaku.
Smacznego życzę!