Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta z wędzonej makreli i serków almette.

Pasta z wędzonej makreli i serków almette.

Autor:

Przepisów i artykułów: 763 Ocena: 14532

Dodano:

Odsłon: 3356

Połączenie chrzanowych serków z makrelą dało świetny lekko zaostrzony smak,polecam:)

Składniki

  • makrela wędzona
  • 2 serki almette z chrzanem
  • papryczka chili
  • cebula zielona
  • Natka pietruszki
  • śmietana 12% kopiata łyżka
  • sól do smaku
  • opcjonalnie łyżka chrzanu
3-4 os. 15 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Obraną makrelę z ości dać do miski.
    Dodać serki,posiekaną natkę,cebulkę i papryczkę.

    Dodać śmietanę i jeśli chcemy bardziej ostry chrzanowy smak łyżkę chrzanu.

    Makrelę rozdrobnić widelcem,wszystko wymieszać doprawić solą do smaku.

  2. Smacznego życzę!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (20)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń