Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie chrzanowych serków z makrelą dało świetny lekko zaostrzony smak,polecam:)
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 357
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11149
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3852
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1332
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 357
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11149
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3852
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1332
Składniki
Obraną makrelę z ości dać do miski. Dodać serki,posiekaną natkę,cebulkę i papryczkę. Dodać śmietanę i jeśli chcemy bardziej ostry chrzanowy smak łyżkę chrzanu. Makrelę rozdrobnić widelcem,wszystko wymieszać doprawić solą do smaku.
Smacznego życzę!