Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię wszelkiego rodzaju pasty do kanapek, można je zrobić z wielu produktów. Uwielbiam pasty z wędzonych ryb, obłędnie smakują. Zapraszam do wypróbowania mojej wersji pasty z wędzonej makreli.
miska, nóż, garnek do gotowania jajek, łyżka, widelec
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68735
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2095
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68735
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2095
Składniki
Osącz groszek na sicie.
Ugotuj jajka na twardo, obierz ze skorupek i posiekaj drobno.
Obierz i rozdrobnij rybę, uważając na ości.
Posiekaj drobno cebulę i zieleninę.
Włóż wszystkie składniki do miski, dodaj majonez, jogurt, sól i pieprz, zieleninę, dobrze wymieszaj składniki. Jeśli lubisz bardziej kremowe pasty, rozetrzyj składniki jeszcze dobrze widelcem lub zblenduj. Przed podaniem odstaw pastę do schłodzenia. Smakuje bardzo dobrze z dowolnym pieczywem.
Jeśli pokroisz składniki niezbyt drobno i delikatnie wymieszasz, zamiast pasty będzie sałatka. Smacznego!