Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasem przychodzi taki moment że nie wiadomo co zjeść na śniadanie i w takich momentach najlepsze są pasty. Pasta z wędzonej makreli z suszonymi pomidorami do tego świeże pachnące bułeczki i kubek kakao.
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 301
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 252
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski...
Odsłon: 170
Sernik przygotowałam z przepisu KORAL - oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 724
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 301
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 252
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski...
Odsłon: 170
Sernik przygotowałam z przepisu KORAL - oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 724
Składniki
Mięso makreli oczyszczamy z ości i skóry i lekko rozdrabniając przekładamy do misy. Dodajemy biały ser, pokrojoną w kosteczkę cebulę i pokrojone w kostkę suszone pomidory oraz trochę pokrojonego szczypioru, resztę szczypioru zostawiam do posypania. Wszystko wstępnie mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem i dodajemy majonez, mieszamy „na gotowo” Pasta najlepiej smakuje ze świeżym pieczywem i kubkiem kakao. Rada: Ja osobiście majonezu dodaję tylko w ilości minimalnej tyle tylko aby pasta była łatwa do smarowania ponadto warto przygotować ją np. wieczorem :)