Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetne smarowidło na sniadanie czy kolacje:)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13559
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 905
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13559
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 905
Składniki
Makrelę obrać z ości.Ugotowane jajka na twardo pokroić w kostkę. Natkę posiekać,pora drobno pokroić. Dodać majonez,musztardę,serek,sól i pieprz . Wszystko wymieszać,doprawić do smaku.
Smacznego!