Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na pyszny pasztet dostałam od mamy. Zawsze gości on na naszym świątecznym stole. To już tradycja.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8162
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2789
Polecam.
Odsłon: 1392
Polecam.
Odsłon: 415
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8162
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2789
Polecam.
Odsłon: 1392
Polecam.
Odsłon: 415
Składniki
Udka z kurczaka upiec, wystudzić i obrać. Boczek ugotować. Wątróbkę usmażyć z cebulką. Bułkę namoczyć w wodzie.
Mięso z bułką zmielić dwukrotnie. Dodać jajka, bułkę tartą i przyprawy. Wszystko wymieszać razem. Przełożyć do blachy i piec godzinę w 180 stopniach.