Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tort na śniadanie? Czemu nie, kiedy jest to tort z pożywnych, sycących placuszków podany ze świeżymi owocami. Prosta, a zarazem pyszna, ciesząca oko propozycja, w sam raz by celebrować wspólny posiłek z rodziną. Idealna na długie, leniwe, weekendowe śniadanie.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
1) Jajka wymieszać z jogurtem naturalnym za pomoca rózgi kuchennej. 2) Cały czas mieszając dodać miód, mąkę oraz proszek do pieczenia, a na końcu amarantus ekspandowany. 3) Placuszki smażyć z obu stron na rozgrzanej patelni z odrobiną oleju kokosowego. 4) Przygotowane placuszki przełożyć plasterkami banana, polać miodem i podawać z borówkami lub innymi owocami.