Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1942
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1632
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2600
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1942
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1632
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2600
Składniki
Włożyć grzyby do naczynia, dodać posiekaną cebulę, startą marchewkę, śmietanę, czosnek. Dopraw solą i pieprzem do smaku. Zetrzyj twardy ser i dodaj połowę do grzybów, wszystko dokładnie wymieszaj. Ułóż grzyby na blasze do pieczenia, przykryj plasterkami pomidora i startym serem. Prześlij do nagrzanego piekarnika na 30 minut.