Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 123
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 331
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 123
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 331
Składniki
Włożyć grzyby do naczynia, dodać posiekaną cebulę, startą marchewkę, śmietanę, czosnek. Dopraw solą i pieprzem do smaku. Zetrzyj twardy ser i dodaj połowę do grzybów, wszystko dokładnie wymieszaj. Ułóż grzyby na blasze do pieczenia, przykryj plasterkami pomidora i startym serem. Prześlij do nagrzanego piekarnika na 30 minut.