Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czekolada i truskawki to połączenie wręcz idealne, a połączone z płatkami owsianymi tworzą najlepsze śniadanie dla niezbyt wymagających.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1793
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14393
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19490
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13154
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1793
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14393
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19490
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13154
Składniki
Płatki owsiane zalewamy zimnym mlekiem, odstawiamy na chwilę (a jeszcze lepiej na całą noc). W międzyczasie rozpuszczamy czekoladę w kąpieli wodnej i kroimy truskawki w kostkę. Do płatków dodajemy czekoladę, jajko, miód i truskawki. Wszystko razem dobrze mieszamy. Masę przekładamy do dwóch naczynek do zapiekania. Pieczemy 25 minut w 180 stopniach. Podajemy z jogurtem naturalnym.