Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czekolada i truskawki to połączenie wręcz idealne, a połączone z płatkami owsianymi tworzą najlepsze śniadanie dla niezbyt wymagających.
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1558
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 54
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1417
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 301
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1558
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 54
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1417
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 301
Składniki
Płatki owsiane zalewamy zimnym mlekiem, odstawiamy na chwilę (a jeszcze lepiej na całą noc). W międzyczasie rozpuszczamy czekoladę w kąpieli wodnej i kroimy truskawki w kostkę. Do płatków dodajemy czekoladę, jajko, miód i truskawki. Wszystko razem dobrze mieszamy. Masę przekładamy do dwóch naczynek do zapiekania. Pieczemy 25 minut w 180 stopniach. Podajemy z jogurtem naturalnym.