Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czyli małe puszyste australijskie placuszki
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17697
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1798
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15402
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6072
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17697
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1798
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15402
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6072
Składniki
Przesiać do miski mąkę z proszkiem, solą i cukrem. W drugiej misce wymieszać mleko z jajkiem; dodać do suchych składników, aż masa będzie gładka i puszysta.
Na patelni rozgrzać masło i olej. Wylewać po 1 łyżce masy i smażyć po 1 minucie z obu stron na średnim ogniu.