Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czyli małe puszyste australijskie placuszki
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 128
Pierogi ruskie uwielbiam od najmłodszych lat, a smak na nie miałam już od daw...
Odsłon: 170
Dzisiaj coś sprawdzonego gdyż kuchnia indyjska jest smaczna i lubiana
Odsłon: 312
Moja dzisiejsza ciap kapusta jest przygotowana do zagęszczonego sosu z pieczo...
Odsłon: 317
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 128
Pierogi ruskie uwielbiam od najmłodszych lat, a smak na nie miałam już od daw...
Odsłon: 170
Dzisiaj coś sprawdzonego gdyż kuchnia indyjska jest smaczna i lubiana
Odsłon: 312
Moja dzisiejsza ciap kapusta jest przygotowana do zagęszczonego sosu z pieczo...
Odsłon: 317
Składniki
Przesiać do miski mąkę z proszkiem, solą i cukrem. W drugiej misce wymieszać mleko z jajkiem; dodać do suchych składników, aż masa będzie gładka i puszysta.
Na patelni rozgrzać masło i olej. Wylewać po 1 łyżce masy i smażyć po 1 minucie z obu stron na średnim ogniu.