Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Banan zamiast cukru, to doskonały sposób na ograniczenie cukru w codziennej diecie.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34122
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1300
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113571
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34122
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1300
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113571
Składniki
Banana obieramy ze skórki i rozgniatamy widelcem na papkę. Orzechy siekamy i dodajemy do banana razem z mąką, proszkiem do pieczenia, jajkami i mlekiem. Mieszamy do połączenia składników. Smażymy na suchej patelni na rumiano z obu stron. Podajemy z jogurtem naturalnym, bananem i posiekanymi orzechami.