Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i aromatyczne placki.
Wspaniały tort bezowy z bitą śmietaną i ulubionymi owocami. Idealny na zakońc...
Odsłon: 268
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 250
Eggah to nic innego jak pieczony omlet z dodatkiem warzyw. Danie wywodzi się...
Odsłon: 293
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 203
Wspaniały tort bezowy z bitą śmietaną i ulubionymi owocami. Idealny na zakońc...
Odsłon: 268
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 250
Eggah to nic innego jak pieczony omlet z dodatkiem warzyw. Danie wywodzi się...
Odsłon: 293
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 203
Składniki
Kaszę jaglaną wymieszać z mlekiem oraz puree z dyni. Dodać jajka, cukier i ponownie wymieszać. Na koniec dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia oraz cynamonem. Całość zmiksować. Jabłko obrać, usunąć gniazdo nasienne i pokroić w kostkę, dodać do ciasta. Całość delikatnie wymieszać. Łyżką nakładać porcje ciasta i smażyć na oleju na złoty kolor. Przed podaniem posypać cukrem pudrem.