Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i aromatyczne placki.
Propozycja na smaczny ryż do potraw chińskich i nie tylko. Szybko i smacznie,...
Odsłon: 77
Smaki Grecji!
Odsłon: 118
Mocno czekoladowe brownie z przyprawami do piernika i z suszoną śliwką.
Odsłon: 2172
Propozycja na smaczny ryż do potraw chińskich i nie tylko. Szybko i smacznie,...
Odsłon: 77
Smaki Grecji!
Odsłon: 118
Mocno czekoladowe brownie z przyprawami do piernika i z suszoną śliwką.
Odsłon: 2172
Składniki
Kaszę jaglaną wymieszać z mlekiem oraz puree z dyni. Dodać jajka, cukier i ponownie wymieszać. Na koniec dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia oraz cynamonem. Całość zmiksować. Jabłko obrać, usunąć gniazdo nasienne i pokroić w kostkę, dodać do ciasta. Całość delikatnie wymieszać. Łyżką nakładać porcje ciasta i smażyć na oleju na złoty kolor. Przed podaniem posypać cukrem pudrem.