Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakowite placki kartoflane podane z gęstą, kwaśną śmietaną.
tarka lub maszyna do tarcia ziemniaków, patelnia,
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5005
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13511
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5864
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7605
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5005
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13511
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5864
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7605
Składniki
Ziemniaki trzemy na pulpę, wbijamy 4 jajka, dodajemy startą cebulę, przyprawy, podczas mieszania dodajemy mąkę (skrobię).
Smażymy na gorącej patelni, na oleju na złoty kolor z obu stron. Podajemy ze śmietaną lub z tym co kto lubi. Smacznego !!!