Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakowite placki kartoflane podane z gęstą, kwaśną śmietaną.
tarka lub maszyna do tarcia ziemniaków, patelnia,
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 1595
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 704
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 691
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 286
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 1595
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 704
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 691
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 286
Składniki
Ziemniaki trzemy na pulpę, wbijamy 4 jajka, dodajemy startą cebulę, przyprawy, podczas mieszania dodajemy mąkę (skrobię).
Smażymy na gorącej patelni, na oleju na złoty kolor z obu stron. Podajemy ze śmietaną lub z tym co kto lubi. Smacznego !!!