Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne na śniadanie lub podwieczorek
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 183
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 56
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 183
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 56
Składniki
Jajka roztrzep ze szczyptą soli, dodaj rozgniecionego widelcem banana, jogurt, cynamon, wodę oraz przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia. Wymieszaj, gdyby ciasto było za rzadkie dodaj trochę mąki. Na patelni rozgrzej olej i za pomocą łyżki nakładaj porcję ciasta, smaż na złoty kolor z obu stron. Podaj z ulubionymi dodatkami.