Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miękkie i pożywne. Dobra alternatywa na drugie śniadanie.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 924
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2143
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4158
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 924
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2143
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4158
Składniki
Owsiankę, mleko, jajko i sól, należy umieścić w kielichu blendera i zmiksować. Następnie dodać żurawinę. Placuszki smażyć z obu stron na teflonowej patelni, bez użycia tłuszczu. Surowa masa po pewnym czasie zaczyna gęstnieć. W związku z tym trzeba dolewać po trochę mleka, aby ją rozrzedzać. Smacznego