Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i zdrowe placuszki z cukinii i pieczarek.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2355
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4443
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1444
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 389
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2355
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4443
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1444
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 389
Składniki
Cukinie obrać, wyciąć środki i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Posolić i zostawić na 15 minut żeby zmiękły. Po tym czasie odsączyć z powstałego soku, dodać starte na wiórka pieczarki, pokrojoną cebulkę, jajka, mąkę, pieprz ziołowy i wszystko wymieszać. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. Podawać na gorąco. Smacznego !!!