Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i zdrowe placuszki z cukinii i pieczarek.
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 187
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 60
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 187
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 60
Składniki
Cukinie obrać, wyciąć środki i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Posolić i zostawić na 15 minut żeby zmiękły. Po tym czasie odsączyć z powstałego soku, dodać starte na wiórka pieczarki, pokrojoną cebulkę, jajka, mąkę, pieprz ziołowy i wszystko wymieszać. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. Podawać na gorąco. Smacznego !!!