Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 274
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5026
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4859
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44946
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 576
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 274
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5026
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4859
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44946
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 576
Składniki
Jabłka obrać, usunąć gniazda nasienne, zetrzeć na tarce na dużych oczkach. Do miski wsypać mąkę pszenną, dodać zsiadłe mleko, proszek do pieczenia, cukier waniliowy oraz jajka. Całość zmiksować mikserem. Dodać jabłka, pomieszać łyżką. Na patelni rozgrzać olej rzepakowy. Łyżką nakładać porcje ciasta i smażyć na złoty kolor z obydwu stron. Usmażone racuszki odkładać na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem. Przed podaniem posypać cukrem pudrem. Smacznego