Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo puszyste, mięciutkie po prostu pyszne placuszki. Idealne śniadanko. Dodatek daktyli sprawia że nie musimy dodatkowo dosładzać ciasta.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7945
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 324
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3272
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 605
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7945
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 324
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3272
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 605
Składniki
Do miski przekładamy serek, żółtka, mąkę, olej i mleko wszystko dokładnie miksujemy na gładką masę. W oddzielnym naczyniu ubijamy na sztywno białka. Daktyle siekamy na drobniejsze kawałki. Wszystko razem delikatnie łączymy. Smażymy na patelni nie przywierającej, gdy nam placuszki przywierają możemy pędzelkiem nanosić warstwę oleju na patelnię. Podajemy gorące z syropem klonowym lub miodem. SMACZNEGO