Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i szybkie placuszki w sam raz na leniwe śniadanko.Idealne również na podwieczorek lub wtedy kiedy masz ochotę na coś słodkiego.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34122
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1300
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113573
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34122
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1300
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113573
Składniki
Jajka roztrzep rózgą ze szczyptą soli dodaj cukier waniliowy,serek wiejski,oraz mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia.Placuszki smaż na rozgrzanym oleju na złoty kolor.
Placuszki podawaj z ulubionymi dodatkami dżemem,owocami,bitą śmietaną lub same posypane cukrem pudrem.Najlepiej smakują z kubkiem mleka lub kawą.Smacznego.