Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniałe placuszki dla naszych dzieci,
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1259
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 261
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2260
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1259
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 261
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2260
Składniki
Wykonanie: Jogurt zmiksować z jajkami i olejem, dodać cukier, mąkę z proszkiem do pieczenia i solą. Patelnię posmarować olejem, nakładać ciasto łyżką tworząc malutkie placuszki. Gdy lekko podrosną poukładać przekrojone na pół winogrona i smażyć na wolnym ogniu, przewrócić na drugą stronę i smażyć na złoty kolor. Po usmażeniu ostudzić i posypać cukrem pudrem wymieszanym z cynamonem. SMACZNEGO.