Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placuszki bez mąki, cukru i jajek, pełne błonnika, witaminy B 1 i B 5, potasu i magnezu. Polecam dla dzieci, można wtedy usmażyć je na dobrej suchej patelni.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31051
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3691
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5968
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31051
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3691
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5968
Składniki
Wychodzi około 7 placków. Wszystkie składniki przekładamy do blendera kielichowego i miksujemy do uzyskania jednolitej masy. Placki smażymy na oleju po 3 minuty z każdej strony. Podajemy z pokrojonym bananem i syropem. Placki możemy też usmażyć na dobrej suchej patelni. Na zdrowie.