Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placuszki bez mąki, cukru i jajek, pełne błonnika, witaminy B 1 i B 5, potasu i magnezu. Polecam dla dzieci, można wtedy usmażyć je na dobrej suchej patelni.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 165
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 362
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1598
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 2991
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26337
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 165
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 362
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1598
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 2991
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26337
Składniki
Wychodzi około 7 placków. Wszystkie składniki przekładamy do blendera kielichowego i miksujemy do uzyskania jednolitej masy. Placki smażymy na oleju po 3 minuty z każdej strony. Podajemy z pokrojonym bananem i syropem. Placki możemy też usmażyć na dobrej suchej patelni. Na zdrowie.