Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placuszki bez mąki, cukru i jajek, pełne błonnika, witaminy B 1 i B 5, potasu i magnezu. Polecam dla dzieci, można wtedy usmażyć je na dobrej suchej patelni.
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1134
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 622
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 179
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 383
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1134
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 622
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 179
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 383
Składniki
Wychodzi około 7 placków. Wszystkie składniki przekładamy do blendera kielichowego i miksujemy do uzyskania jednolitej masy. Placki smażymy na oleju po 3 minuty z każdej strony. Podajemy z pokrojonym bananem i syropem. Placki możemy też usmażyć na dobrej suchej patelni. Na zdrowie.