Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na wykorzystanie resztek wędlin pozostałych po świętach. Takie czyszczenie lodówki:)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1964
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1646
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2660
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1964
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1646
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2660
Składniki
Karkówkę i szynkę kroimy w kostkę. Paprykę oczyszczamy z gniazda nasiennego i kroimy na kawałki. Cebulę obieramy i kroimy w drobną kostkę. Wszystkie pokrojone składniki przekładamy do pojemnika, dodajemy starty żółty ser i majonez. Wszystko razem blendujemy.
Pastę doprawiamy do smaku przyprawami. Doskonale smakuje jako pasta kanapkowa lub farsz do gotowanych jajek.