Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na wykorzystanie resztek wędlin pozostałych po świętach. Takie czyszczenie lodówki:)
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3896
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19821
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2964
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4103
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3896
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19821
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2964
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4103
Składniki
Karkówkę i szynkę kroimy w kostkę. Paprykę oczyszczamy z gniazda nasiennego i kroimy na kawałki. Cebulę obieramy i kroimy w drobną kostkę. Wszystkie pokrojone składniki przekładamy do pojemnika, dodajemy starty żółty ser i majonez. Wszystko razem blendujemy.
Pastę doprawiamy do smaku przyprawami. Doskonale smakuje jako pasta kanapkowa lub farsz do gotowanych jajek.