Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na wykorzystanie resztek wędlin pozostałych po świętach. Takie czyszczenie lodówki:)
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 221
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 798
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 930
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2827
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 221
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 798
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 930
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2827
Składniki
Karkówkę i szynkę kroimy w kostkę. Paprykę oczyszczamy z gniazda nasiennego i kroimy na kawałki. Cebulę obieramy i kroimy w drobną kostkę. Wszystkie pokrojone składniki przekładamy do pojemnika, dodajemy starty żółty ser i majonez. Wszystko razem blendujemy.
Pastę doprawiamy do smaku przyprawami. Doskonale smakuje jako pasta kanapkowa lub farsz do gotowanych jajek.