Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
.....prawdziwy smak pączków....choć pączkami nie są
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1321
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25061
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 160
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1321
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25061
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 160
Składniki
Chałkę kroimy w grube kromki. W misce roztrzepujemy jaja z cukrem waniliowym i mlekiem. Na patelni rozgrzewamy olej. Kromki chałki moczymy dobrze z obu stron w misce z mlekiem, jajami i cukrem waniliowym i smażymy z obu stron do zrumienienia.Wyjmujemy na ręcznik papierowy i posypujemy cukrem pudrem. Ja uwielbiam posmarowane dżemem. Podawać ciepłe.