Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Omlet dla fanów cynamonem, puszysty i delikatny. Prosty w wykonaniu
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10982
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6295
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5399
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13250
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5011
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10982
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6295
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5399
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13250
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5011
Składniki
Składniki na omlet umieść w miseczce i dokładnie wymieszaj.
Przygotuj w osobnej miseczce mieszankę na ślimaczka cynamonowego.
Smaż na niewielkiej ilości masła, dla lepszego smaku.
Wylej masę cynamonową na kształt ślimaczka na omleta.
Smaż pod przykryciem, gdy będzie miał złoty kolor, obróć.
Wyłóż na talerz i wylej Monte white. Smacznego!!