Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Omlet dla fanów cynamonem, puszysty i delikatny. Prosty w wykonaniu
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 22
Żeberka duszone to długo gotowane mięso, które po przygotowaniu rozpływają si...
Odsłon: 1043
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 364
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 29950
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 22
Żeberka duszone to długo gotowane mięso, które po przygotowaniu rozpływają si...
Odsłon: 1043
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 364
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 29950
Składniki
Składniki na omlet umieść w miseczce i dokładnie wymieszaj.
Przygotuj w osobnej miseczce mieszankę na ślimaczka cynamonowego.
Smaż na niewielkiej ilości masła, dla lepszego smaku.
Wylej masę cynamonową na kształt ślimaczka na omleta.
Smaż pod przykryciem, gdy będzie miał złoty kolor, obróć.
Wyłóż na talerz i wylej Monte white. Smacznego!!