Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie kochani jak to przed świętami jest dużo pracy sprzątanie, gotowanie i inne przygotowania. Podam wam przepis na pastę która nada się np. na wigilię, bo przecież nie każdy lubi ryby w oleju a pastę zje każdy polecam serdecznie jest przepyszna.
Nie przepadam za wołowiną, ale po tej potrawie zmieniam zdanie i zaczynam czę...
Odsłon: 26
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 12105
Strogonow z kurczaka to przepyszne danie jednogarnkowe które często przygotow...
Odsłon: 16270
Nie przepadam za wołowiną, ale po tej potrawie zmieniam zdanie i zaczynam czę...
Odsłon: 26
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 12105
Strogonow z kurczaka to przepyszne danie jednogarnkowe które często przygotow...
Odsłon: 16270
Składniki
Cebulę pokroić w drobną kostkę posolić i za pomocą ręki ucisnąć aby puściła soki. Następnie dodać drobno pokrojony szczypior i za pomocą widelca wymieszać z cebulą.
Z makreli wylać olej, rybę dodać do przygotowanej cebuli ze szczypiorem, ugnieść widelcem do połączenia się ryby z cebulą i szczypiorem dodać szczyptę pieprzu czarnego.
Następnie dodać majonez i wszystko dokładnie wymieszać do połączenia się składników.
Taka pasta świetnie nadaje się na śniadanie lub kolację polecam.