Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie kochani jak to przed świętami jest dużo pracy sprzątanie, gotowanie i inne przygotowania. Podam wam przepis na pastę która nada się np. na wigilię, bo przecież nie każdy lubi ryby w oleju a pastę zje każdy polecam serdecznie jest przepyszna.
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 732
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 4194
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17471
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3291
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 237
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 732
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 4194
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17471
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3291
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 237
Składniki
Cebulę pokroić w drobną kostkę posolić i za pomocą ręki ucisnąć aby puściła soki. Następnie dodać drobno pokrojony szczypior i za pomocą widelca wymieszać z cebulą.
Z makreli wylać olej, rybę dodać do przygotowanej cebuli ze szczypiorem, ugnieść widelcem do połączenia się ryby z cebulą i szczypiorem dodać szczyptę pieprzu czarnego.
Następnie dodać majonez i wszystko dokładnie wymieszać do połączenia się składników.
Taka pasta świetnie nadaje się na śniadanie lub kolację polecam.