Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie kochani jak to przed świętami jest dużo pracy sprzątanie, gotowanie i inne przygotowania. Podam wam przepis na pastę która nada się np. na wigilię, bo przecież nie każdy lubi ryby w oleju a pastę zje każdy polecam serdecznie jest przepyszna.
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 124
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 2674
W truskawkowym sezonie nie może zabraknąć takiego klasyczka jak makaron z tru...
Odsłon: 268
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 2624
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 124
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 2674
W truskawkowym sezonie nie może zabraknąć takiego klasyczka jak makaron z tru...
Odsłon: 268
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 2624
Składniki
Cebulę pokroić w drobną kostkę posolić i za pomocą ręki ucisnąć aby puściła soki. Następnie dodać drobno pokrojony szczypior i za pomocą widelca wymieszać z cebulą.
Z makreli wylać olej, rybę dodać do przygotowanej cebuli ze szczypiorem, ugnieść widelcem do połączenia się ryby z cebulą i szczypiorem dodać szczyptę pieprzu czarnego.
Następnie dodać majonez i wszystko dokładnie wymieszać do połączenia się składników.
Taka pasta świetnie nadaje się na śniadanie lub kolację polecam.