Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bułki smakują jak kajzerki wypiekane w sklepach. Ale te są bez konserwantów. Nie wiem jak długo pozostają świeże ponieważ szybko znikają :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8662
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 605
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8662
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 605
Składniki
Wszystkie składniki razem wymieszać. Uformować bułeczki. Włożyć do zimnego piekarnika. Piekarnik nastawić na 200 st. C. i piec ok. 20 min. Smacznego.