Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
.....prawdziwy smak pączków....choć pączkami nie są
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10675
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6153
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5354
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13039
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4785
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10675
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6153
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5354
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13039
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4785
Składniki
Chałkę kroimy w grube kromki. W misce roztrzepujemy jaja z cukrem waniliowym i mlekiem. Na patelni rozgrzewamy olej. Kromki chałki moczymy dobrze z obu stron w misce z mlekiem, jajami i cukrem waniliowym i smażymy z obu stron do zrumienienia.Wyjmujemy na ręcznik papierowy i posypujemy cukrem pudrem. Ja uwielbiam posmarowane dżemem. Podawać ciepłe.