Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i szybkie w wykonaniu racuchy z dodatkiem proszku budyniowego i bananów idealnie sprawdzą się na ciepłe śniadanie , kolacje czy podwieczorek .
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1283
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 753
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1398
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1283
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 753
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1398
Składniki
Banany rozgnieść widelcem lub pokrój w drobną kratkę . Jajko utrzyj z cukrem , dodaj olej mleko oraz przesianą mąkę z proszkiem i budyniem. Wszystko dokładnie wymieszaj , dodaj banany.
Na patelni rozgrzej olej , za pomocą łyżki nakładaj ciasto i smaż na złoty kolor z obu stron. Wyjmuj na ręcznik papierowy aby odsączyć z nadmiaru tłuszczu . Posyp cukrem pudrem.