Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i szybkie w wykonaniu racuchy z dodatkiem proszku budyniowego i bananów idealnie sprawdzą się na ciepłe śniadanie , kolacje czy podwieczorek .
Proste ciasto w formie tortu do niedzielnej kawy.
Odsłon: 119
Jeśli znudziły wam się tradycyjne kotlety, polecam kotlety drobiowe z dodatki...
Odsłon: 222
Zrazy wieprzowe z ogórkiem, cebulą i wędzonym boczkiem, podane z ziemniakami,...
Odsłon: 31
Proste ciasto w formie tortu do niedzielnej kawy.
Odsłon: 119
Jeśli znudziły wam się tradycyjne kotlety, polecam kotlety drobiowe z dodatki...
Odsłon: 222
Zrazy wieprzowe z ogórkiem, cebulą i wędzonym boczkiem, podane z ziemniakami,...
Odsłon: 31
Składniki
Banany rozgnieść widelcem lub pokrój w drobną kratkę . Jajko utrzyj z cukrem , dodaj olej mleko oraz przesianą mąkę z proszkiem i budyniem. Wszystko dokładnie wymieszaj , dodaj banany.
Na patelni rozgrzej olej , za pomocą łyżki nakładaj ciasto i smaż na złoty kolor z obu stron. Wyjmuj na ręcznik papierowy aby odsączyć z nadmiaru tłuszczu . Posyp cukrem pudrem.