Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne placuszki na śniadanie dla naszych pociech.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10982
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1182
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11644
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 904
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10982
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1182
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11644
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 904
Składniki
Wykonanie: Jabłka obrać i zetrzeć na tarce. Następnie połączyć z twarogiem i jajkiem. Dodać mąkę z proszkiem do pieczenia, wlać mleko, doprawić solą do smaku i dokładnie wymieszać wszystkie składniki. Kłaść łyżką na rozgrzany olej formując racuszki, smażyć na złoty kolor. Podawać ze śmietaną i cukrem lub z samum cukrem pudrem zmieszanym z wanilią.