Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne placuszki na śniadanie dla naszych pociech.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3818
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 630
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3824
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 393
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 746
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3818
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 630
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3824
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 393
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 746
Składniki
Wykonanie: Jabłka obrać i zetrzeć na tarce. Następnie połączyć z twarogiem i jajkiem. Dodać mąkę z proszkiem do pieczenia, wlać mleko, doprawić solą do smaku i dokładnie wymieszać wszystkie składniki. Kłaść łyżką na rozgrzany olej formując racuszki, smażyć na złoty kolor. Podawać ze śmietaną i cukrem lub z samum cukrem pudrem zmieszanym z wanilią.