Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna lekko pikantna pasta kanapkowa. Delikatny smak ryby wspaniale się komponuje z kwaśnym smakiem czerwonej porzeczki.
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1301
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1749
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 154
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 542
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1301
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1749
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 154
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 542
Składniki
Rybę obieramy ze skóry i ości. Rozdrabniamy na małe kawałeczki. Do ryby dodajemy posiekaną natkę pietruszki, przebraną porzeczkę, musztardę, majonez, pieprz i suszone krewetki z chili. Całość mieszamy. Tak przyrządzoną pastę podajemy na świeżym pieczywie posmarowanym masłem i przykrytym liściem sałaty. Smacznego :)