Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna lekko pikantna pasta kanapkowa. Delikatny smak ryby wspaniale się komponuje z kwaśnym smakiem czerwonej porzeczki.
Zdrowe, proste w przygotowaniu, a jakie smaczne. Takie właśnie jest danie z m...
Odsłon: 206
Przepis na wyśmienite, idealnie kruche faworki, z dużą ilością żółtek, bez ko...
Odsłon: 139
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 129
Zdrowe, proste w przygotowaniu, a jakie smaczne. Takie właśnie jest danie z m...
Odsłon: 206
Przepis na wyśmienite, idealnie kruche faworki, z dużą ilością żółtek, bez ko...
Odsłon: 139
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 129
Składniki
Rybę obieramy ze skóry i ości. Rozdrabniamy na małe kawałeczki. Do ryby dodajemy posiekaną natkę pietruszki, przebraną porzeczkę, musztardę, majonez, pieprz i suszone krewetki z chili. Całość mieszamy. Tak przyrządzoną pastę podajemy na świeżym pieczywie posmarowanym masłem i przykrytym liściem sałaty. Smacznego :)