Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna lekko pikantna pasta kanapkowa. Delikatny smak ryby wspaniale się komponuje z kwaśnym smakiem czerwonej porzeczki.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2302
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3345
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1403
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2143
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2302
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3345
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1403
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2143
Składniki
Rybę obieramy ze skóry i ości. Rozdrabniamy na małe kawałeczki. Do ryby dodajemy posiekaną natkę pietruszki, przebraną porzeczkę, musztardę, majonez, pieprz i suszone krewetki z chili. Całość mieszamy. Tak przyrządzoną pastę podajemy na świeżym pieczywie posmarowanym masłem i przykrytym liściem sałaty. Smacznego :)