Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla moich dzieci po prostu sałatka jajkowa. Robię ją często na śniadanie lub kolację, bo jest szybka i łatwa. A uszy wszystkim się trzesą. :D
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 109
Dziś do pracy.
Odsłon: 126
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 150
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15400
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 319
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 109
Dziś do pracy.
Odsłon: 126
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 150
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15400
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 319
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Pokroić na drobną kostkę. Wymieszać z odcedzonym groszkiem i pokrojoną drobno cebulą. Przyprawić do smaku. Połączyć z majonezem i musztardą.